Why Savills

Varför Savills?

Nuvarande Aktiekurs: 9,415 GBP 0,045
Dagsantal: 188,704 Stängningskurs: 9,37 Mer info Mer information

Vi är experter

Savills grundades i Storbritannien 1855 och är en avvärldens ledande fastighetsrådgivare. Vår erfarenhet sträcker sig över 600 kontor i 60 länder runt om i världen. Och vi är idag ca 35 000 anställda. 

Vår bredd ger oss det globala nätverket med den lokala kunskapen som behövs för att kunna ge vår kunder bästa tänkbara service. Vi har alltid någon som kan hjälpa dig med dina fastighetsrelaterade frågor.

Om Savills

Vad skiljer oss från andra

Vi har utvecklats och det har hänt mycket under de 160 år som Savills har funnits. Det har lett till att vi idag är en av världens ledande fastighetsrådgivare och erbjuder rådgivning inom alla fastihgetsrelaterade områden världen över.

Vår företagsetik

Vi skapar förtroende i våra affärselationer genom att vara ärliga, ha integritet och agera professionellt.

Vision & strategi

Våra värderingar fångar inte bara vårt engagemang för etiskt, professionellt och ansvarsfullt arbete, utan utgör även kärnan i en framgångsrik fastighetsverksamhet. Kort och gott: ett tillvägagångssätt med fokus på värde i sann entreprenörsanda.

Miljöpolicy

På Savills jobbar vi strukturerat med att hantera våra miljöpåverkan på lokal, nationell och internationell nivå.

Ledning

Vår svenska ledning är ansvariga för verksamheten, våra tjänster och den service vi ger samt att detta stämmer överens med våra värderingar.

Jobba med oss

Vår mest värdefulla resur är våra medarbetare. Vi söker alltid efter de bästa medarbetarna och de framtida ledarna för vår verksamhet.

En dag med Savills

Följ vår Savills-kub när den reser jorden runt och få en inblick i vad vi gör.

Företagsstruktur

Vi använder en platt företagsstruktur för att säkerställa en effektiv beslutsprocess vilket gör att vi kan behålla vår flexibla inställning och leverera kundservice av högsta kvalitet.