Savills erbjuder värderings- och analysuppdrag inom samtliga fastighetssegment och över hela landet.

Vi värderar från mindre enheter till komplexa utvecklingsprojekt och större beståndsvärderingar. Våra uppdragsgivare omfattar börsnoterade fastighetsbolag, svenska och internationella banker, institutioner och privata fastighetsägare, fastighetsutvecklare bland många andra.


Savills värderingsteam är mycket erfaret, med såväl av Samhällsbyggarna auktoriserade som RICS-certifierade värderare, och besitter specialistkunskap inom så gott som alla större fastighetsslag. Våra uppdragsgivare söker upp oss av många olika anledningar, och vi tillhandahåller under ett år allt från transaktionsstöd, till skräddarsydda marknadsanalyser och värderingar för finansiell rapportering och kreditunderlag. Vi träffas mer än gärna och presenterar vad vi kan göra för att möta just era behov.


Relaterade tjänster

Förvaltning

Förvaltning

Vi tar ett helhetsansvar för alla typer av fastigheter och erbjuder skräddarsydda lösningar. Oavsett om det är en fastighetsportfölj eller en enskild fastighet kan vi hjälpa till med allt från löpande förvaltning till utvecklingsstrategier.

Fastighetsservice

Fastighetsservice

Vi specialiserar oss på att erbjuda operativ support till alla de fastigheter vi ansvarar för. Vi har ett gediget hantverkskunnande och bred kunskap. Hos oss kan du göra felanmälan dygnet runt via hemsidan, mail eller telefon.

Uthyrning

Uthyrning

Förmedling av kommersiella lokaler, rådgivning samt utveckling av kommersiella fastigheter.

Vårt Uthyrningsteam har lång erfarenhet av rådgivning i lokalfrågor och förmedling av lokaler. Vi har också gedigen kompetens av projektuthyrning där även utveckling av fastigheter ingår.

Transaktion

Transaktion

Vi erbjuder våra kunder rådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsbestånd, fastighetsrelaterad corporate finance samt strategisk analys.

Analys

Analys

Vi erbjuder skräddarsydda analyser och rapporter för uppdragsgivare över hela Sverige. Vi är specialister på fastighetsbranschen och skriver löpande rapporter om olika segment av marknaden och fastighetstyper.

Projekt

Projekt

Savills tillhandahåller rutinerade byggprojektledare för alla typer av fastigheter och projekt.