Savills hyresgästrådgivare jobbar alltid för hyresgästens bästa och är rådgivare i alla fastighetsrelaterade frågor.

Vi syftar till att öka värdet för hyresgästen genom att ta fram rätt lokal till rätt villkor. Dessutom säkerställer vi att lokalen är ändamålsenlig och uppfyller hyresgästens krav och önskemål.

Vare sig det gäller en enstaka fråga eller en hel process så syftar vi alltid till att öka värdet för hyresgästen. Vi är en global aktör med lokal närvaro och erbjuder ett erfaret och drivet team med fokus på de svenska storstäderna.


Relaterade tjänster

Förvaltning

Förvaltning

Vi tar ett helhetsansvar för alla typer av fastigheter och erbjuder skräddarsydda lösningar. Oavsett om det är en fastighetsportfölj eller en enskild fastighet kan vi hjälpa till med allt från löpande förvaltning till utvecklingsstrategier.

Fastighetsservice

Fastighetsservice

Vi specialiserar oss på att erbjuda operativ support till alla de fastigheter vi ansvarar för. Vi har ett gediget hantverkskunnande och bred kunskap. Hos oss kan du göra felanmälan dygnet runt via hemsidan, mail eller telefon.

Uthyrning

Uthyrning

Förmedling av kommersiella lokaler, rådgivning samt utveckling av kommersiella fastigheter.

Vårt Uthyrningsteam har lång erfarenhet av rådgivning i lokalfrågor och förmedling av lokaler. Vi har också gedigen kompetens av projektuthyrning där även utveckling av fastigheter ingår.

Transaktion

Transaktion

Vi erbjuder våra kunder rådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsbestånd, fastighetsrelaterad corporate finance samt strategisk analys.

Värdering

Värdering

Savills erbjuder värderings- och analysuppdrag inom samtliga fastighetssegment och över hela landet. Våra experter värderar allt från enstaka fastigheter till stööre och återkommande fastghetsportföljer.

Analys

Analys

Vi erbjuder skräddarsydda analyser och rapporter för uppdragsgivare över hela Sverige. Vi är specialister på fastighetsbranschen och skriver löpande rapporter om olika segment av marknaden och fastighetstyper.

Projekt

Projekt

Savills tillhandahåller rutinerade byggprojektledare för alla typer av fastigheter och projekt.