Vi skräddarsyr en lösning utifrån era behov. Oavsett om det är ett helhetsansvar för en fastighetsportfölj eller en enskild tjänst kan vi hjälpa till.

Savills experter förvaltar allt från kontors- och handelsfastigheter till bostäder och studenthem. Vi erbjuder kommersiell och teknisk förvaltning, redovisning och hyresadministration.

För att säkerställa en hög kvalitet på våra tjänster arbetar vi rutin- och processorienterat i förvaltningsteam där vårt ledningssystem är ISO-certifierat.

Kontakta oss för en personlig genomgång av era behov.


Relaterade tjänster

Fastighetsservice

Fastighetsservice

Vi specialiserar oss på att erbjuda operativ support till alla de fastigheter vi ansvarar för. Vi har ett gediget hantverkskunnande och bred kunskap. Hos oss kan du göra felanmälan dygnet runt via hemsidan, mail eller telefon.

Uthyrning

Uthyrning

Förmedling av kommersiella lokaler, rådgivning samt utveckling av kommersiella fastigheter.

Vårt Uthyrningsteam har lång erfarenhet av rådgivning i lokalfrågor och förmedling av lokaler. Vi har också gedigen kompetens av projektuthyrning där även utveckling av fastigheter ingår.

Transaktion

Transaktion

Vi erbjuder våra kunder rådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsbestånd, fastighetsrelaterad corporate finance samt strategisk analys.

Värdering

Värdering

Savills erbjuder värderings- och analysuppdrag inom samtliga fastighetssegment och över hela landet. Våra experter värderar allt från enstaka fastigheter till stööre och återkommande fastghetsportföljer.

Analys

Analys

Vi erbjuder skräddarsydda analyser och rapporter för uppdragsgivare över hela Sverige. Vi är specialister på fastighetsbranschen och skriver löpande rapporter om olika segment av marknaden och fastighetstyper.

Projekt

Projekt

Savills tillhandahåller rutinerade byggprojektledare för alla typer av fastigheter och projekt.