Förmedling av kommersiella lokaler, rådgivning samt utveckling av kommersiella fastigheter

Vårt uthyrningsteam har lång erfarenhet av rådgivning i lokalfrågor och förmedling av lokaler. Vi har också gedigen kompetens av projektuthyrning där även utveckling av fastigheter ingår.

Vi jobbar inom alla segment: kontor, handel och industri & logistik och våra medarbetare har specifik kunskap som hjälper både fastighetsägare och hyresgäst att fatta rätt beslut.

Vi strävar alltid efter ett tätt samarbete med våra uppdragsgivare och att vara en integrerad del i uthyrningsarbetet. Med vår goda lokalkännedom hjälper vi lokalsökande bolag att hitta rätt lokal så att deras verksamhet kan utvecklas i den riktning de önskar. Vi jobbar med hela marknadens utbud av lokaler och kan därför erbjuda rätt lokal till rätt hyresgäst.

Vi erbjuder full service för kommersiella fastighetsägare.

Relaterade tjänster

Förvaltning

Förvaltning

Vi tar ett helhetsansvar för alla typer av fastigheter och erbjuder skräddarsydda lösningar. Oavsett om det är en fastighetsportfölj eller en enskild fastighet kan vi hjälpa till med allt från löpande förvaltning till utvecklingsstrategier.

Fastighetsservice

Fastighetsservice

Vi specialiserar oss på att erbjuda operativ support till alla de fastigheter vi ansvarar för. Vi har ett gediget hantverkskunnande och bred kunskap. Hos oss kan du göra felanmälan dygnet runt via hemsidan, mail eller telefon.

Transaktion

Transaktion

Vi erbjuder våra kunder rådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsbestånd, fastighetsrelaterad corporate finance samt strategisk analys.

Värdering

Värdering

Savills erbjuder värderings- och analysuppdrag inom samtliga fastighetssegment och över hela landet. Våra experter värderar allt från enstaka fastigheter till stööre och återkommande fastghetsportföljer.

Analys

Analys

Vi erbjuder skräddarsydda analyser och rapporter för uppdragsgivare över hela Sverige. Vi är specialister på fastighetsbranschen och skriver löpande rapporter om olika segment av marknaden och fastighetstyper.

Projekt

Projekt

Savills tillhandahåller rutinerade byggprojektledare för alla typer av fastigheter och projekt.