Vi erbjuder rådgivning till fastighetsägare, etablerare och hyresgäster med fokus på handel.

Oavsett om det handlar om en liten butiksetablering eller utveckling av ett större handelsområde eller kvarter så har vi rådgivare som kan hjälpa till.

Vårt team är experter på den lokala detaljhandelsmarknaden i hela Sverige och har ett stort och brett kontaktnät med allt ifrån stora internationella varumärken till mindre lokala aktörer.


Relaterade tjänster

Uthyrning

Uthyrning

Förmedling av kommersiella lokaler, rådgivning samt utveckling av kommersiella fastigheter.

Vårt Uthyrningsteam har lång erfarenhet av rådgivning i lokalfrågor och förmedling av lokaler. Vi har också gedigen kompetens av projektuthyrning där även utveckling av fastigheter ingår.

Hyresgästrådgivning

Hyresgästrådgivning

Savills hyresgästrådgivare jobbar alltid för hyresgästens bästa och är rådgivare i alla fastighetsrelaterade frågor.

Transaktion

Transaktion

Vi erbjuder våra kunder rådgivning inom försäljning och förvärv av fastigheter och fastighetsbestånd, fastighetsrelaterad corporate finance samt strategisk analys.

Värdering

Värdering

Savills erbjuder värderings- och analysuppdrag inom samtliga fastighetssegment och över hela landet. Våra experter värderar allt från enstaka fastigheter till stööre och återkommande fastghetsportföljer.

Förvaltning

Förvaltning

Vi tar ett helhetsansvar för alla typer av fastigheter och erbjuder skräddarsydda lösningar. Oavsett om det är en fastighetsportfölj eller en enskild fastighet kan vi hjälpa till med allt från löpande förvaltning till utvecklingsstrategier.

Fastighetsservice

Fastighetsservice

Vi specialiserar oss på att erbjuda operativ support till alla de fastigheter vi ansvarar för. Vi har ett gediget hantverkskunnande och bred kunskap. Hos oss kan du göra felanmälan dygnet runt via hemsidan, mail eller telefon.

Projekt

Projekt

Savills tillhandahåller rutinerade byggprojektledare för alla typer av fastigheter och projekt, allt från nyproduktion till om- och tillbyggnader av bostäder, kontor, utvecklingsfastigheter, köpcentrum och industrifastigheter.

Analys

Analys

Vi erbjuder skräddarsydda analyser och rapporter för uppdragsgivare över hela Sverige. Vi är specialister på fastighetsbranschen och skriver löpande rapporter om olika segment av marknaden och fastighetstyper.