Ledningsgruppen

Vår ledningsgrupps ansvar är att säkerställa att vår verksamhet, våra tjänster och standarder återspeglar våra värderingar.

 
Anders Nyström

Anders Nyström 
CEO / Head of Property Management

Anställd på Savills sedan 2012. Utbildad ingenjör vid KTH (Bachelor's degree). Anders kommer närmast från Einar Mattsson där han arbetat som affärsområdeschef tillika förvaltningschef med ansvar för det egna fastighetsbeståndet och bolagets externa drift- och förvaltningskunder.

 
 
Karin Zakariasson

Karin Zakariasson
Head of Valuation

MRICS och av ASPECT auktoriserad fastighetsvärderare. Anställd inom Savills sedan 2010. Har tidigare varit anställd på Newsec, Stadshypotek/Handelsbanken och HSB. Har 20 års erfarenhet av värdering av alla typer av fastigheter, marknadsanalyser och förvaltningsfrågor.

 
 
Peter Wiman

Peter Wiman 
Head of Research / Head of Investment

Anställd på Savills sedan starten 2005 och arbetade dessförinnan på Ernst & Young. Peter har en lång erfarenhet från den svenska fastighetsmarknaden och har mer än tio års erfarenhet av fastighetsrelaterad rådgivning mot såväl privata som publika kunder.

Utöver analysfrågor och generell fastighetsrelaterad rådgivning så har Peter en bred erfarenhet av fastighetsvärdering samt förvärvsrådgivning och due diligence och har varit delaktig i ett antal större transaktioner på den svenska marknaden. Peter har även publicerat artiklar och varit verksam som talare på ett stort antal branschtillställningar. Peter är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna samt RICS och har en MSc från KTH.  

 
 
Barbro Ringh

Barbro Ringh
Head of Finance            

Text under uppdatering

 
 
Karin Zakariasson

Carola Bobic
Head of HR            

Text under uppdatering

 
 
Karin Zakariasson

Gabrielle Hemmerlind
Head of Office Agency            

Gabrielle började på Savills i augusti 2015. Hon har mer än 15 års erfarenhet av kommersiell uthyrning, kommer närmast från Newsec och har tidigare arbetat på NAI Svefa, Cushman & Wakefield och DTZ. Gabrielle har en gedigen erfarenhet av projektuthyrning åt förvaltningskunder men även fristående projektuthyrningsuppdrag. I uppdragen har utöver sedvanlig kundbearbetning och marknadsföring även ingått rådgivning i utvecklingen av specifik fastighet för att göra den mer attraktiv för hyresgäster och maximera hyresnivåerna.  

Gabrielle har arbetat med alla typer av uthyrningar från kontor, lager, logistik till retail. Kunder som hon har haft uppdrag för tidigare har varit både svenska fastighetsägare och internationella investerare. Gabrielle har en internationell bakgrund då hon delvis växt upp i Turkiet.         

 
 
Karin Zakariasson

Anders Nyström
Acting Head of Project

 

 
 
Mikael Rosengren

Mikael Rosengren
Head of Facility Management, Savills Loudden

Anställd på Savills/Loudden sedan 2011. Utbildad byggnadsingenjör. Tidigare anställd samt delägare av Loudden Bygg-och fastighetsservice AB from 1998. Mellan 1982 och 1997 arbetade Mikael som produktionschef och byggservicechef på Skanska/Reinhold Bygg AB.
Med Loudden/Savills har Mikael haft förmånen att arbeta med både kommersiella fastigheter, bostäder, köpcentrum, sjukhus, vårdcentraler, hotell och kyrkor.