Om Savills

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda i över 700 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning och projektledning. 

Tack vare våra medarbetares unika kombination av entreprenörsanda och specialistkompetens får våra kunder tillgång till fastighetsexpertis av högsta kvalitet. 

Key facts

Det enda sättet att helt förstå vad som gör Savills så annorlunda är att träffa och arbeta tillsammans med våra medarbetare. Dessa fakta ger dig dock en försmak av vad vi gör och hur vi gör det.

 
History

Savills-familjen kom till England direkt efter den normandiska erövringen år 1066 för att bruka majsfälten i norra Essex.

 
Group structure

På varje marknad och i varje sektor där vi är verksamma, strävar våra medarbetare efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga rådgivning och en servicenivå som verkligen gör skillnad.

 
Management

Vår ledningsgrupps ansvar är att säkerställa att vår verksamhet, våra tjänster och standarder återspeglar våra värderingar.

 

Nuvarande aktiekurs

Förändring:0,00 
Senaste avslut:9,795
Volym:138,856

 

Mer information för investerare