Sweden News

Det händer alltid något på Savills!

Nedan kan du läsa de senaste nyheterna från vår verksamhet.

.

Femstjärnigt koncept

Femstjärnigt koncept

må 13 mars 2017

Savills lanserar femstjärnigt koncept för förvaltning.Savills har nyligen lanserat ett femstjärnigt koncept som ska ge kunden en förvaltning av allra högsta klass. Utifrån modellens fem grundstenar sätts mätbara mål upp för fastighetens förvaltning. Syftet är att genom ett tätt samarbete med kunder och hyresgäster skapa en förstklassig och skräddarsydd kundupplevelse.   

 
 
Savills rekryterar Lena Sylvén

Savills rekryterar Lena Sylvén

on 01 mars 2017

Savills har anställt Lena Sylvén som senior värderare. Lena har även tidigare arbetat som värderare närmast på JLL och dessförinnan på SBAB. Lena har en djup kunskap om den svenska retail-marknaden efter att tidigare ha arbetat på Unibail Rodamco som Operating Manager.

 
 
Savills i nytt samarbete med norska Malling & Co

Savills i nytt samarbete med norska Malling & Co

må 09 januari 2017

Den internationella fastighetsrådgivaren Savills har utvidgat sitt europeiska nätverk genom att bilda ett nytt partnerskap i Norge med Malling & Co, ett privatägt bolag med 165 anställda och kontor i Oslo, Drammen och Stavanger.

 
 
Fastighetsmarknaden rekordstark under 2016

Fastighetsmarknaden rekordstark under 2016

to 05 januari 2017

Transaktionsvolymerna för fastigheter har mattats av på de europeiska kärnmarknaderna i kölvattnet av Brexit. Möjligen har det gynnat de nordiska marknaderna som alla gått starkt ur ett transaktionsperspektiv. För den svenska fastighetsmarknaden noterades en ny högsta notering avseende transaktions-volymen, som uppgick till hela 200 miljarder under 2016. Det är hela 37 miljarder högre än den tidigare toppnoteringen från 2014.

 
 
 

Key contacts

Anders Nyström

Anders Nyström

CEO / Head of PM

Savills Stockholm

+46 (0) 8 674 03 33

+46 (0) 8 674 03 33