Senior Projektledare till Savills  

 

Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda och över 700 kontor i 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsdrift. Läs mer på: savills.se

 

Arbetsuppgifter och tjänsten

Vill du driva utmanande och stimulerande byggprojekt i nära samarbete med våra kunder och gillar att arbeta i en affärsdriven och internationell miljö under stark tillväxt – då kommer du att trivas på Savills!
Som Senior Projektledare får du ett övergripande ansvar för att leda och driva Savills största, mest intressanta och komplexa fastighetsprojekt från start till överlämnande. Du har ett helhetsansvar för att projekten styrs mot uppsatta mål vad gäller budget, tidplan och teknik och arbetar i nära samarbete med våra kunder för att tillgodose att förväntningar uppnås. Du får ett stimulerande och omväxlande arbete med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll och ett stort mått av eget ansvar. På Savills pågår många intressanta uppdrag och här finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Rollen som Senior Projektledare innebär bland annat att:

 

  • Leda projekt som innefattar både underhåll och större ROT-projekt i de bostads- och affärsfastigheter i Stockholmsområdet som Savills utvecklar och förvaltar
  • Styra projekt mot uppsatta mål, avseende ekonomi, tid och teknik, med fortlöpande
  • rapportering, besiktning och slutredovisning av projekt
  • För fastighetsägares räkning ta rollen som byggherreombud
  • Ta fram beslutsunderlag, göra inventeringar och utredningar inför projekt
  • Ansvara för framtagande av produktions- och investeringskalkyler
  • Genomföra upphandling och inköp av leverantörer
  • Koordinera, leda och följa upp pågående projekt med förvaltning och leverantörer

Tjänstenär placerad på Savills huvudkontor vid Sergels Torg och du rapporterar till Affärsområdeschefen för projektavdelningen.

 

Erfarenhet, utbildning och person

För att lyckas i tjänsten behöver du ha mellan 5-10 års erfarenhet som projektledare, gärna från konsultsidan (bygg och/eller installation), där du självständigt ansvarat för stora och komplexa byggprojekt. Vi värdesätter din breda kompetens av om-, till- och nybyggnationer, underhålls- och ROT-projekt av bostäder och kommersiella fastigheter. I rollen som projektledare ställs höga krav på ledarskap och god kommunikativ förmåga samt lyhördhet för kundens vision och förväntningar för att lyckas väl med ett projektgenomförande. Vidare är det av stor vikt att du är organisatorisk då vi leder våra projekt på ett strukturerat arbetssätt genom alla projektets faser.

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning samt goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi.

De som arbetar på Savills har en tydlig passion för fastigheter och den passionen vill vi såklart att du delar. Som Senior Projektledare har du många kontaktytor och blir en ambassadör för företaget och det är därför väldigt viktigt för oss att affär, kund och engagemang är nyckelord för dig och att du alltid har en professionell inställning både internt och externt. Savills sätt att arbeta kännetecknas av snabba beslut, prestigelöshet och en platt struktur som möjliggör en god entreprenörsanda varför vi värdesätter att du som person är resultatinriktad, måldriven och har ett stort engagemang för ditt arbete.

Då Savills är en internationell koncern är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska.

Låter det intressant? Kontakta oss!

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Savills med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nina Ahlström, Level Recruitment på 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan! 

 

 
 

Kontaktperson

Carola Bobic

Carola Bobic

HR Manager
HR Department

Savills Stockholm

+46 8 545 854 45