Projektledare - Göteborg

 

Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda och över 700 kontor i 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsdrift. Läs mer på: savills.se

 

Vår verksamhet i Göteborg växer och vår projektavdelning behöver förstärkning.

 

Arbetsuppgifter och tjänsten

Vill du leda utmanande och stimulerande byggprojekt och gillar att arbeta i en affärsdriven och internationell miljö under stark tillväxt – då kommer du att trivas på Savills!
 
Projektgruppen behöver förstärkas och vi söker nu projektledare som är vana att självständigt driva både större och mindre byggprojekt, ny- och ombyggnationer.

På Savills får du ett stimulerande och omväxlande arbete, en bred projektledarroll med ett stort mått av eget ansvar och möjlighet att påverka. Savills har många intressanta uppdrag och erbjuder goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Som projektledare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av att:

  • Leda projekt som innefattar både underhåll och större ROT-projekt i de bostads- och affärsfastigheter som Savills utvecklar och förvaltar.
  • Styra projekt mot uppsatta mål, avseende ekonomi, tid och teknik, med fortlöpande rapportering, besiktning och slutredovisning av projekt.
  • För fastighetsägares räkning ta rollen som byggherreombud.
  • Ta fram beslutsunderlag, göra inventeringar och utredningar inför projekt
  • Ansvara för framtagande av produktions- och investeringskalkyler
  • Genomföra upphandling och inköp av leverantörer
  • Koordinera, leda och följa upp pågående projekt med förvaltning och leverantörer

 

Erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av byggprojektledning och en bred bakgrund av att arbeta med om- och tillbyggnationer, underhålls- och ROT-projekt av bostäder och kommersiella fastigheter, gärna från konsultsidan.

Som person tar du ett självständigt ansvar för dina projekt, har en hög drivkraft och trivs med att arbeta i team. I rollen som projektledare ställs höga krav på god kommunikativ förmåga samt lyhördhet för kundens vision och förväntningar för att lyckas väl med ett projektgenomförande. Vidare är det av stor vikt att du är van att arbeta på ett strukturerat och processorienterat sätt.


Vi ser med fördel att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande byggteknisk utbildning och goda kunskaper i engelska i tal och skrift då Savills är en internationell koncern.


De som arbetar på Savills har en tydlig passion för fastigheter och det vill vi såklart att du delar. Som projektledare har du många kontaktytor och det är därför väldigt viktigt för oss att du har en professionell och affärsmässig inställning, att du är lyhörd, lösningsinriktad och har kunden i fokus.

Savills sätt att arbeta kännetecknas av snabba beslut, prestigelöshet och en platt struktur som möjliggör en god entreprenörsanda varför vi värdesätter att du är resultatinriktad, måldriven och har ett stort engagemang för ditt arbete.

 

Savills erbjuder

Savills erbjuder ett arbete i internationell och dynamisk miljö med lokal närvaro. Arbetet är stimulerande och det finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Tjänsten är placerad i våra nya fräscha lokaler på Kaserntorget i centrala Göteborg. Resor i tjänsten kan förekomma.

 

Ansökan

Låter det intressant? Kontakta oss!
Skicka din ansökan till karriar@savills.se och märk din ansökan ”Projektledare Göteborg”. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Robin Skantze, Projektchef Region Västra Sverige, 070 082 47 20 alt. robin.skantze@savills.se


Välkommen in med din ansökan! 

 

 
 

Kontaktperson

Carola Bobic

Carola Bobic

HR Manager
HR Department

Savills Stockholm

+46 8 545 854 45