Savills söker Marknadskoordinator

Marknadsföring, Stockholm

 

Motiveras du av att jobba i en bred roll med många olika arbetsuppgifter? Är du dessutom duktig på att driva saker självständigt, gillar tempo och att arbeta för ett bolag i förändring? Savills söker nu efter en driven Marknadskoordinator för ett 1 års vikariat som får möjlighet till både ansvar och påverkan gällande bolaget marknadsaktiviteter. Låter det här intressant? Då kan det här vara rätt utmaning för dig.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Som Marknadskoordinator kommer du utgå från kontoret i Stockholm och rapportera direkt till VD. I rollen kommer du arbeta brett över organisationen och interagera med bland annat affärsområdesansvariga, grafiker, VD-assistent och HR.

Tjänstens primära ansvar är att ansvara för Savills marknadsaktiviteter i Sverige som bland annat innefattar ansvar för hemsidan, intranätet, sociala medier, input kring grafisk profil samt att samordna pressmeddelanden.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

 • Stötta i grafisk produktion av marknadsmaterial, annonser, fasadvepor, skyltprogram m.m.
 • Framtagning av presentationer, pitchmaterial och prospekt
 • Stötta de olika affärsområdenas kunduppdrag med marknadsaktiviteter i mån av behov
 • Inbjudningar och genomförande av externa och interna events
 • Koordinering av mässor
 • Läsa igenom och skicka ut nyhetsbrev via Apsis
 • Uppdatera Savills mallar enligt grafisk profil (PPT, word mm)
 • Uppdatering och utveckling av den nya hemsidan
 • Ansvarig för uppdateringar av Savills Sveriges sociala medier
 • Kontaktperson mot marknadsavdelning i UK
 • Koordinering och distribution av pressmeddelande
 • Koordinera personalportträttsfotografering
 • Producera och beställa kontorsmaterial och profilsaker med tryck

Rollen innebär mycket arbete i Powerpoint, Photoshop och In Design och ställer krav på en självständighet inom dessa verktyg.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter, antingen in-house eller på en byrå. Du har en relevant utbildning inom marknad/kommunikation och har goda kunskaper i Powerpoint och Adobe-program som Photoshop och In Design. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal då båda språken används dagligen i arbetet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett eget driv och en energi samtidigt som du har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete. Då Savills är ett konsultbolag är ibland vändningarna snabba där det krävs ett pragmatiskt och flexibelt förhållningssätt för att trivas. Du gillar att samarbeta och är social till din natur, där du både har förmågan att lyssna men också kan vara tydlig i din kravställning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Savills med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom deras hemsida. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Susanna Hörler på 08-120 50 420. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

 

Om Savills:

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 35 000 anställda i över 600 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetsförvaltning , fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, projektledning och drift. Läs mer på savills.se.

 
 

Kontaktperson:

Jessica Tjäder

Jessica Tjäder

HR Administrator
HR

Stockholm

+46 701 68 53 01