Fastighetsvärderare -
Stockholm

 

Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda och över 700 kontor i 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsdrift. Läs mer på: savills.se

 

Savills söker fastighetsvärderare till Stockholm

 

Tjänsten

Som fastighetsvärderare ingår du i värderingsteamet med placering på vårt Stockholmskontor. Du kommer att rapportera till värderingschefen och huvuduppdraget att arbeta med kunduppdrag avseende fastighetsvärdering och agera som en professionell rådgivare.

Vi erbjuder ett arbete i internationell och dynamisk miljö med lokal närvaro. Kunderna är fastighets- och byggbolag, kommuner, banker och institutioner, både nationella och internationella. Arbetet är stimulerande och det finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

I våra värderingsuppdrag kommer du att alternera mellan rollerna som projektledare och projektmedarbetare. Många av uppdragen genomförs i team tillsammans med dina kollegor, men du kommer också att genomföra uppdrag själv.

Kvalifiaktioner

  • Du har minst några års erfarenhet av fastighetsvärdering/transaktion inom bank, fastighetsbolag eller konsultföretag
  • Du har relevant akademisk utbildning inom fastighetsekonomi
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Du har en förmåga att diskutera, argumentera och resonera på ett professionellt sätt
  • Du har körkort för personbil
  • Goda kunskaper inom Excel och Word

  

Personliga egenskaper

Som fastighetsvärderare hos oss kommer du att arbeta med många olika typer av nationella och internationella kunder. Detta ställer krav på att du som person är kundfokuserad och lyhörd och samtidigt har hög integritet. Vidare är du en noggrann och kvalitetsmedveten person, med kunden i fokus, som lägger ner stor vikt vid att leva upp till företagets mål och kvalitetsstandard.

Ditt arbetssätt är strukturerat och du har förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är person med god sammarbetsförmåga, tydlig kommunikation och initiativtagande.

  

Ansökan

Låter det intressant, tveka inte att skicka din ansökan snarast till karriar@savills.se . Urval och intervjuer sker löpande. Märk din ansökan ”Värderare Stockholm".

Har du frågor, kontakta Karin Zakariasson, Värderingschef, 08 – 545 854 64
kzakariasson@savills.se

 

 

 
 

Kontaktperson

Carola Bobic

Carola Bobic

HR Manager
HR Department

Savills Stockholm

+46 8 545 854 45