Fastighetsförvaltare - Göteborg

 

Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda och över 700 kontor i 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsdrift. Läs mer på: savills.se

 

Vår verksamhet i Göteborg växer och vi söker ytterligare en fastighetsförvaltare.

 

Arbetsuppgifter och tjänsten

I rollen som fastighetsförvaltare arbetar du med både kommersiell och teknisk förvaltning, där fokus ligger på den kommersiella förvaltningen. Du kommer att ha det ekonomiska och tekniska huvudansvaret för ett antal fastigheter och ha leverans- och rapporteringsansvar mot dina kunder. Som förvaltare sköter du det dagliga förvaltningsarbetet, du ansvarar du för budget, hyresgästrelationer, förhandlingar etc.

Till stöd i förvaltningsuppdragen finns en hyresadministratör och en ekonom samt teknisk projektledare och driftpersonal. I tjänsten har du löpande kontakt med såväl kunder som hyresgäster.

 

Personliga egenskaper

Vi söker en driven person med erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning, gärna med bakgrund från konsultsidan. Du behöver du ha en god samarbets- och initiativförmåga, vara målinriktad samt känna stort engagemang för din uppgift.

En god struktur och kommunikationsförmåga är viktiga grundförutsättningar för att lyckas i uppdraget, likaså att du trivs i en omväxlande miljö med högt tempo.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, förvaltarutbildning eller motsvarande samt minst ett par års erfarenhet som fastighetsförvaltare. Konsulterfarenhet är starkt meriterande.

 

Savills erbjuder

Savills erbjuder ett arbete i internationell och dynamisk miljö med lokal närvaro. Arbetet är stimulerande och det finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Tjänsten är placerad i våra nya fräscha lokaler på Kaserntorget i centrala Göteborg. Resor i tjänsten kan förekomma.

 

Ansökan

Låter det intressant? Skicka din ansökan via mail till: karriar@savills.se. Märk din ansökan "Fastighetsförvaltare Göteborg". Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten kan ställas till Savills förvaltningschef,
Marcus Levin, 070-168 53 00.

 

 

 
 

Kontaktperson

Carola Bobic

Carola Bobic

HR Manager
HR Department

Savills Stockholm

+46 8 545 854 45