Savills söker Bostadsförvaltare med uppdragsansvar

 

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 35 000 anställda i över 600 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetsförvaltning , fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, projektledning och drift. Läs mer på savills.se.

 

Vi behöver förstärka vårt redan starka förvaltningsteam med ännu fler drivna kollegor. Just nu söker vi fastighetsförvaltare till Stockholm.

 

Arbetsuppgifter och tjänsten

I rollen som fastighetsförvaltare kommer du ansvara för kunduppdrag med huvudsakligen bostadsfastigheter men med inslag av kommersiella fastigheter. Du kommer att arbeta både med ekonomisk och teknisk förvaltning, där fokus ligger på den ekonomiska förvaltningen.

Du kommer att ha det ekonomiska och tekniska huvudansvaret för kunduppdragen och ha leverans- och rapporteringsansvar mot dina kunder. Som förvaltare sköter du det dagliga förvaltningsarbetet, du ansvarar du för budget, hyresgästrelationer, förhandlingar etc.

Till stöd i förvaltningsuppdragen finns en hyresadministratör, en junior förvaltare och en ekonom samt teknisk projektledare och driftpersonal.

I tjänsten har du löpande kontakt med såväl kunder som hyresgäster.

 

Personliga egenskaper och erfarenhet

Vi söker en driven person med erfarenhet av bostads- och kommersiellförvaltning, gärna med bakgrund från konsultsidan. Du drivs av ett affärs- och kundfokus och är målinriktad, samt känner stort engagemang för din uppgift.

En god struktur och kommunikationsförmåga är viktiga grundförutsättningar för att lyckas i uppdraget, liksom god samarbetsförmåga och att du trivs i en konsultmiljö.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, förvaltarutbildning eller motsvarande samt minst ett par års erfarenhet som fastighetsförvaltare. Konsulterfarenhet är starkt meriterande.

 

Savills erbjuder

Savills är en organisation som präglas av entreprenörsanda. Det är en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är placerad på vårt kontor vid Sergel Torg. Resor i tjänsten kan förekomma.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till karriar@savills.se och märk din ansökan ”Bostadsförvaltare”. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Vilhelm Isberg, vilhem.isberg@savills.se

Välkommen in med din ansökan!

 
 

Kontaktperson:

Carola Bobic

Carola Bobic

HR Manager
HR Department

Savills Stockholm

+46 8 545 854 45