Lediga tjänster

Här hittar du lediga tjänster inom Savills.

Självklart kan du skicka in en intresseansökan!
karriar@savills.se 

 

Jobs

 

 

 
Jobs

Savills utökar värderingsteamet och söker en junior värderare till Göteborg. Vi erbjuder arbete i internationell och dynamisk miljö med lokal närvaro. Arbetet är stimulerande och det finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

 

 
Jobs

Som fastighetsvärderare ingår du i värderingsteamet med placering antingen på vårt Göteborgs- eller Stockholmskontor. Du kommer att rapportera till värderingschefen och huvuduppdraget att arbeta med kunduppdrag avseende fastighetsvärdering och agera som en professionell rådgivare.      

 

 
Jobs

Vill du leda utmanande och stimulerande byggprojekt och gillar att arbeta i en affärsdriven och internationell miljö under stark tillväxt – då kommer du att trivas på Savills! Vår verksamhet i Göteborg växer och vi behöver förstärka projektavdelningen med fler projektledare.

 

 
Jobs

Savills är en organisation som präglas av en entreprenörsanda. Det är en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

 

 
Jobs

Som Senior Projektledare får du ett övergripande ansvar för att leda och driva Savills största, mest intressanta och komplexa fastighetsprojekt från start till överlämnande. Du har ett helhetsansvar för att projekten styrs mot uppsatta mål vad gäller budget, tidplan och teknik och arbetar i nära samarbete med våra kunder för att tillgodose att förväntningar uppnås.

 

 

Nuvarande aktiekurs

Förändring:0,12 
Senaste avslut:9,47
Volym:208,569

 

Mer information för investerare