Karriärmöjligheter inom Savills

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med
35 000 anställda i över 600 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills är noterat på börsen i London, där också vårat huvudkontor finns.

Inom Savills i Sverige är vi ca 100 medarbetare och erbjuder tjänster inom värdering, uthyrning, hyresgästrepresentation, fastighetstransaktioner, projektledning, fastighetsförvaltning samt bygg – och fastighetsservice.

Vårt breda tjänsteutbud, vår entreprenöriella kultur, där engagemang och innovation belönas samt vår globala spridning, gör att det finns många utvecklingsmöjligheter inom Savills, både i Sverige och internationellt.

Möjlighet som student inom Savills

Savills har lång tradition av att samarbeta med studenter. I UK ligger Savills för 12 året i rad på första plats som önskad arbetsgivare bland fastighetsstudenter.

Under våren 2019 möter du oss som utställare på Branschdagen på LTH och på KTH:s arbetsmarknadsdag LAVA har du möjlighet att möta oss genom att boka kontaktsamtal.
Ansök om kontaktsamtal här »

Som student kan Savills erbjuda möjlighet att samarbeta kring ex-jobb och möjlighet att arbeta extra under studietiden. Inom bl.a. Lantmätarutbildningen på LTH erbjuds möjlighet att byta ut en kurs mot praktik och vi tar gärna emot praktikanter.

Är du som är student intresserad av Savills? Skicka din förfrågan till karriar@savills.se

placeholder

”Att arbeta på Savills vid sidan av studierna är otroligt lärorikt och till stor hjälp för mig inför mitt karriärsval, då jag får testa mina teoretiska kunskaper i verkligheten. Jag arbetar främst med värderingsteamet men får även möjligheten att hjälpa de andra avdelningarna, vilket ger mig en djupare förståelse för branschen. Mina arbetsuppgifter är därför varierande och innefattar allt ifrån att ta fram underlag till olika uppdrag, skriva värderingsrapporter eller följa med på besiktningar.

Under min tid på Savills har jag utvecklats jättemycket. Jag trivs väldigt bra med mina kollegor, får stöttning och feedback på det jag gör och känner att jag kan vara med och bidra som en del av teamet. Det är även väldigt flexibelt, vilket jag ser som en viktig faktor för att arbetet ska kunna kombineras med mina studier.”

 

Key contacts

Carola Bobic

Carola Bobic

HR Manager
Savills Sweden

Stockholm

+46 73 654 26 53

+46 73 654 26 53

 

Jessica Tjäder

Jessica Tjäder

HR Administrator
HR

Stockholm

+46 701 68 53 01

+46 701 68 53 01