Savills startar hyresgästrådgivning i Sverige

23 oktober 2017

Den internationella fastighetsrådgivaren Savills startar hyresgästrådgivning i Sverige. Samtidigt tillträder Anders Henningsson tjänsten som Head of Occupier Services i mitten av februari 2018.

Anders Henningsson har med sina 20 år i branschen skaffat sig ett gediget nätverk och arbetar just nu med uppdrag i egen konsultverksamhet. Dessförinnan har han haft en roll som seniorkonsult på Niras. Han har tidigare även jobbat som ansvarig för hyresgästrådgivningen på C&W och som uthyrningschef på JLL. 

”Med Occupier Services som tjänst skapar vi ytterligare bredd i vårt tjänsteutbud och fortsätter att bygga Savills varumärke i Sverige och Norden. Att starta med denna tjänst ligger i tiden och är ett uppskattat tillskott för våra ägare och kollegor runtom i världen”, säger Anders Nyström, VD och koncernchef, Savills i Sverige.

”Vår målsättning är att skapa affärsnytta främst genom att företräda våra uppdragsgivare i den del som rör själva hyresförhandlingen och på det sättet nå bästa möjliga uppgörelse i varje specifik affär”, säger Anders Henningsson, blivande affärsområdeschef Hyresgästrådgivning Savills i Sverige.

”Genom Occupier Services når vi målgruppen hyresgäster i ett tidigt skede. I samband med att det inleds flyttplaner uppstår potentiella vakanser. I dessa skeden ser vi en kraftig ökning av förfrågningar från en mängd olika företag” avslutar Anders Nyström. 

Anders Nyström, vd och koncernchef Savills i Sverige