Savills tar hem stort förvaltningsuppdrag för Kildare Partners

21 augusti 2017

Savills har vunnit förvaltningsuppdraget för det europeiska fastighetsbolaget Kildare Partners fastighetsbestånd i Sverige som består av totalt 18 kommersiella fastigheter och närmare 300 000 kvadratmeter fördelade på tolv orter.

Fastigheterna består mestadels av industri- och logistikfastigheter runtom i södra Sverige med undantag för en fastighet som är belägen i Gävle.

Uppdraget har rivstartat under sommaren och arbetet med att sätta organisation och struktur för rapportering är redan i gång.  

Savills kommer inom ramen för avtalet att tillhandahålla all förvaltning, bolagshantering, uthyrning och byggprojektledning. Genom uppdraget blir Savills en nationell spelare inom fastighetsförvaltning. Uppdraget kommer att ske i samarbete med Curzon Advisers som tillhandahåller kapitalförvaltningstjänster uteslutande för Kildares alla investeringar.

-       Vi är förstås väldigt glada över att ha fått förtroendet att sköta ett förvaltningsuppdrag av den här digniteten, och åt en sådan betydande internationell kund som Kildare Partners säger Anders Nyström, vd och koncernchef för Savills i Sverige.

 
 

General Enquiries

{0}