Savills vinner tillbaka uppdrag för Lärarförbundet

13 december 2016

 

Savills har vunnit ett totalförvaltningsuppdrag för Lärarförbundet i Stockholm. Uppdraget gäller förvaltning, uthyrning, projektledning och fastighetsskötsel åt Lärarförbundet och avser elva fastigheter.

Uppdraget, som omfattar en total uthyrningsbar yta på cirka 40 000 kvadratmeter varav cirka 60 procent är kommersiella lokaler, startar den 1 januari 2017 och kommer att ledas av Linda Orup.

"Vi tappade Lärarförbundet i april 2013 efter en genomförd upphandling under hösten 2012 så det är extra roligt att detta är en kund som kommer tillbaka", säger Anders Nyström vd och koncernchef för Savills i Sverige.

Lärarförbundets val av Savills som samarbetspartner har skett efter en lång upphandlingsprocess där samtliga anbud noggrant värderats, såväl utifrån kvalitet och pris som mot bakgrund av historik och förväntningar på framtiden.

"Vi tror att Savills i det här läget är den förvaltare som kan hjälpa oss att nå våra mål på bästa sätt och tilldelar därför Savills förvaltningsuppdraget. Jag ser fram emot ett intensivt samarbete", säger Stefan Lindhoff, nytillträdd vd för Lärarförbundets nya fastighetskoncern Gemfast.

 
 

General Enquiries

{0}